Frankfurti nélkül Frankfurtban
2012. október 30. írta: világevő

Frankfurti nélkül Frankfurtban

Az elmúlt pár napomban kivételesen majdnem teljesen alárendeltem a táplálkozásomat egy másik célnak. Ez a másik cél az, amiről már írtam korábban, a világevés legjobb kiegészítő sportága, a futás. Az utóbbi két hónapban komolyan elkezdtem készülni a maratonra, és most vasárnap végre el is érkezett az ideje, a BMW Marathon Frankfurt keretében sikerrel teljesítettem a távot, bőven a tervezett időmön belül, óriás élmény volt. Illetve nem is indokolt a múlt idő használata, még most is óriási élmény.

marathon-finisher.jpg

A futásról és az előzményekről írok majd részletesebben egy vendégposztot a Futóblogra (amúgy is érdemes olvasgatni, akit érdekel a futás), a dolog gasztronómiai vonatkozásairól, például a különleges fotógélek ízéről pedig ide.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr454878732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mens sana 2012.10.31. 00:11:48

"Photography gels are precisely colored acetate sheets (overhead transparencies) used to alter the color of lights". Hát ezt nem biztos, hogy meg akarnám enni.

Amennyiben fUtógélről van szó, gyanítom, az a plebsz, a sportolók, valamint a kereskedelem körében energiazselé néven elhíresült táplálék lesz, csak úgy nem olyan érdekes a poszt. (Mondjuk egyelőre így sem.)
süti beállítások módosítása