Világevő Vietnami Vacsora I. felvonás
2012. május 16. írta: világevő

Világevő Vietnami Vacsora I. felvonás

Köszönöm szépen mindenkinek, aki eljött, elnézést azoktól, akik lemaradtak (de be lehet pótolni!), örülök, hogy egyöntetűen nagyon elégedetten nyilatkoztatok, nem is beszélve a Hoa Sen munkatársairól, akik csak úgy ragyogtak a sok dícséretet hallgatva, őket illeti a dicsőség!



Ezek után pedig, már csak amiatt is, hogy rengeteg jelentkezőt vissza kellett utasítani a túljelentkezés miatt, egyértelmű, hogy megismételjük az estét jövő szerdán. Ehhez itt található minden fontos tudnivaló. De addig is itt az elsőről egy fotóbeszámoló a konyhából és a vendégtérből vegyesen:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr354521302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

halaloszto 2012.05.17. 09:39:59

Igazi bennfentes, kocsog riport, csak azoknak szol akik ott voltak. Semmi konkretum, semmi olyan info nincs a bejegyzesben, ami erdekelne valakit, aki csak ugy meglatta a linket az index cimoldalom.

Tipikusan az a helyzet, ahol harom jol megfogalmazott mondat tobbet ert volna ezer fotonal. Mi ez, mikor van, hol, miert?

vajk

Mrs.Columbo 2012.05.17. 10:34:42

Lehet, hogy utólag lett csak betéve, de ott van kiemelve, aláhúzva, hogy "Ehhez itt található minden fontos tudnivaló." És lőn, a linkre kattintva tényleg ott van.
Talán 24-es betűmérettel és villogó pirossal kellett volna írni, hogy jobban észrevehető legyen.

Amúgy engem meg speciel pont a szöveg nem érdekel, csak a képek..;)

rántott párizsi 2012.05.17. 13:46:32

summa: fantasztikusan jó volt! csodálatos ételek és emberek, köszi András!

Attilajukkaja 2012.05.18. 09:10:48

A rizses garnela utan, ami a wokban sul, az a "nyeles", az micsoda? Valamilyen borda, vagy citromfure applikalt rakhus?
Nyalcsorgato kepek!

Attilajukkaja 2012.05.21. 11:58:46

Bocs, azota az etlap alapjan rajottem, hogy az ott capaharcsa cukornad rudacskakon. Mennyivel jobban hangzik a capaharcsa, mint a pangasius!
süti beállítások módosítása