Canopy az Arenal vulkánnál (videó)
2012. március 12. írta: világevő

Canopy az Arenal vulkánnál (videó)

Ma volt az egyik legsűrűbb és legizgalmasabb program eddig a túrából, délután a Chato vulkán megmászása is elég jó embert próbáló feladatnak bizonyult, páran fel is adták már eleve, néhányan útközben fordultak inkább vissza. Aztán egy szuper termálvizes fürdőben regenerálódtunk La Fortunában egész este, de a csúcspont egyértelműen a canopy, a dzsungel fölötti drótköteles csúszópálya volt. Ez eleve egy nagyon izgalmas pálya, többszáz méter hosszú csúszásokkal (a leghosszabb 750 méter, a legnagyobb szintkülönbség 200 méter!), akár 70 km/h fölötti sebességgel, plusz rájön erre még a fantasztikus kilátás a dzsungelre, az Arenal vulkánra és az Arenal-tóra.

Ez pedig a videó, 1 percnyi adrenalin:

Azért lesz majd gasztronómiai téma is, például fotóztam rengeteget egy nicaraguai kisvárosban a piacon, érdekes világ...

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr254310917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása