Divatlakoma
2012. február 21. írta: világevő

Divatlakoma

Soha nem foglalkoztam itt még női divattal, de a kezembe akadt két videó szerintem mindeképpen érdekessé teszi a gasztronómia a divat kapcsolatát. Ez a Chanel-bemutató annyira lenyűgözően kombinálja egymással a két területet, mintha elválaszthatatlanok lennének egymástól, dupla élvezet:

Ez pedig egy szintén érdekes projekt, világhírű tervezők ruhái, torták és modellek, nagy baj már nem lehet:

A komplett anyag egyébként több mint 4 órás...

És mondjuk távolról sem csak a szépséget keresi a témában.

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr653978227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fogash 2012.02.21. 09:07:50

aha, a modellek megették a tortát a videón, aztán mentek hánytatni magukat...

A jó konyhát az egyszerű földi halandó is tudja értékelni, a magasabb konyhához sem kell sokat képezni magad. (a molekuláris gasztronómiához igen, az már kezd a ruhadivat irányába mozdulni). Az haute couture meg pár idióta sznob belterjes játéka. Anorexiás, személyiségzavaros csontrakéta fruskákra feszített viselhetetlen göncök megfizethetetlen árakon.

A sok idióta meg erre költ a macskaszaros kávéja mellett.

világevő · http://vilagevo.blog.hu 2012.02.21. 09:11:14

@fogash: ha megnézed végig a második videót, az is erőteljes kritikával nyúl a témához, szó sincs idillről... pont ez a kontraszt benne az izgalmas.

Cogito.t 2012.02.21. 10:22:30

Tekintve, hogy ezek a nőszerű képződmények nem jelentenek számomra esztétikai élményt (a ruhák sem), így legfeljebb "szimpla élvezet" lehet, ha ismerném/kóstolnám a felsorakoztatott ételeket! ;o)
A tortás videó meg szerintem kamu!
Kizárt dolog, hogy ezek az egyszálbél, csontkollekciók ekkora adag tortákat meg tudnak enni! Én termetes férfi vagyok (195 cm, 120 kg) és ha úgy adódik "megeszem a magamét", de ekkora adag süteményeket nem tudnék megenni egy ültő helyemben!!
A valódi "kontraszt" az lenne, ha tényleg megennék a sütiket, vágás nélkül, "egyenesben"!

világevő · http://vilagevo.blog.hu 2012.02.21. 10:48:11

@Cogito.t: azért a Chanel szerintem úgy ahogy van nagyon jól néz ki mindenestül...
az eredeti film nagyon hosszú, szóval egyáltalán nem kizárt, hogy megeszik.

Cogito.t 2012.02.21. 14:46:59

@világevő: nem mondom, hogy nem kóstolnám végig a menüt, de a divatcécó hidegen hagy a manökenekkel egyetemben! Engem spec. jobban érdekel, hogy ki lehetett a főszakács/konyhafőnök és mi minden volt feltálalva!? Nem tudod véletlenül a nevet??
A tortákat órák alatt esetleg, de én azt sem hinném! Persze valószínűleg én vagyok a szkeptikus, vagy "előítéletes" ez ügyben!? ;o)

világevő · http://vilagevo.blog.hu 2012.02.21. 14:54:42

@Cogito.t: engem is nyilván a konkrét kaják és séf(ek) érdekeltek volna főleg, de arról semmilyen infót nem találtam sajnos.

jEnci · http://vajaskenyer.blog.hu 2012.02.25. 11:12:23

@fogash:@Cogito.t: A nők eszméletlen mennyiségű édességet meg bírnak enni. Sokkal többet, mint a férfiak.
Meg aztán ne becsüljétek le a vékony lányokat. Én végignéztem azt, ahogy két kb. ilyesmi vékony kolléganőm betolt egy 3 fogásos vacsorát úgy, hogy a főétel egy 20 dkg-os medium rare steak volt.
süti beállítások módosítása