Kvíz: na ez vajon mi?
2011. október 02. írta: világevő

Kvíz: na ez vajon mi?

Hamarosan jelentkezem egy újabb részletes beszámolóval Lyonból, de addig is egy találós kérdés: ez vajon mi lehet?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr213271313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BIPHOTO · http://biphoto.yolasite.com/ 2011.10.02. 09:03:36

... a vörösbor, mint olyan egyértelmü... ezen talán nem lehet vita... na, meg talán még a 'persil' ... ami a két laposra nyujtott barnára sült talán 'krumplislepény' között van és a 'fromage blanc' tetején ... különlegesnek tünik én szívesen megkóstolnám! :)

NYJetsTD 2011.10.02. 11:25:29

Albán gasztronómiai hetek, jól elb.szott pirítós petrezselyemmel, a pohárban vbk... : )))

BraviaBoy 2011.10.02. 22:04:52

Petrezselymes pirított pászka, pörköltmogyorós pulykaparféval, pici pinot noir! :))

demagofób 2011.10.03. 09:01:35

lepcsánka, krumplilángos :)

Attilajukkaja 2011.10.03. 10:52:00

@NYJetsTD:
"Albán gasztronómiai hetek"
Ez nagyon jo :o)))

Nekem semmi olyan finomsag nem jut az eszembe, amit igy talalnek barkinek is. Talan a piritost. De ahhoz nem szolgalnek fel peksutemenyt, ami a kep bal felso csucskeben latszik. Biztosan nem piritos!
Valami tojasetelre/omletre tippelnek.
A lenyeg, hogy nem tul etvagygerjeszto.

Ezt Nóra mondja: 2011.10.03. 20:59:08

Bécsi szelet formára vágva
süti beállítások módosítása