Utolsó hét indul a Gasztrohetekből
2011. augusztus 15. írta: világevő

Utolsó hét indul a Gasztrohetekből

Hamarosan folytatódik a csodálatos olasz mamma sztorija, benne a sokak által követelt citromos süti receptjével, de előbb egy aktuális téma: megkezdődött a Coke Club Gasztrohetek, amiben szervezőként én is részt veszek, utolsó köre, így a szezon vége felé közeledve, ezúttal Fűszeres Eszter, a Fűszer és Lélek blog szerzőjének receptjeit kóstolhatjátok meg a siófoki club éttermében.

 

És persze néhány szerencsés mindezt Eszter (és az én) társaságomban teheti péntek este, itt van ehhez a játék, amin még szerdáig lehet indulni, ha szívesen töltenél a partnereddel egy kellemes napot (strand, vacsora, koktél, buli) a Coke Clubban.

A menü egyébként kacsahamburger és szilva crumble, én is nagyon kíváncsi vagyok arra a hamburgerre...

És ilyen volt a múlt heti nyereményvacsora, szokás szerint nagyon jó hangulatban, meglepetés borkóstolóval, Chili&Vaníliával, azaz Mautner Zsófival, akinek a receptjeiből mexikói burrito és zöldcitromkrémes pite készült. Zsófi még egy kis live "főzésre" is vállalkozott, gyorsan összedobott még egy nagy adag guacamole-t, a hatalmas női táska előnyei, ugye, amiben - gondolom - mindig van néhány érett avocado...

 

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr563154637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lacusru 2011.08.15. 15:35:36

Gondolom csak elgépelted... de ugye az avokádóból guacamole készül.
A hozzászólás csak azért született, hogy jelezzem, végig olvastam a bejegyzést, betűről-betűre :-) még ha nem is került ki az index címlapjára.
(milyen érdekes, hogy ilyenkor nincsenek hozzászólások)
A kacsa hambiért viszont nem szállok versenybe... max. két kedves négylábú barátomat nevezném be, de ők meg jobban szeretik a kacsát egyben, mint darálva!

világevő · http://vilagevo.blog.hu 2011.08.15. 18:02:02

@Lacusru: :) köszi, valóban kimaradt egy a betű :) és jó néha egy kis nyugalom :)
süti beállítások módosítása