JÁTÉK: Nyerj dedikált Segal szakácskönyvet!
2010. november 20. írta: világevő

JÁTÉK: Nyerj dedikált Segal szakácskönyvet!

UPDATE dec.1.: Íme a nyertes!

Na még egy lehetőség, hogy a karácsonyi készülődést kellemesebbé tegye a Világevő blog: újra játszunk, ezúttal Segal Viktor vadonatúj, dedikált szakácskönyve a tét! Amit kérünk cserébe: egy saját gasztrofotó!

 

Annak dedikálva, akinek szeretnéd, így akár karácsonyi ajándékozásnál is jól jöhet. További fotók a könyvről/könyvből a BOOOK Kiadó oldalán.

Segal jelenleg tanácsadó séfként dolgozik, de nem lenne nagy meglepetés, ha hamarosan egy étterem fölött újra a Segal logót látnánk világítani. A legmodernebb gasztronómiai trendek követője, az ázsiai fűszerek, ízek és konyhafilozófia nagy rajongója. De nem kell aggódni, a könyvben csak olyan alapanyagok és technológiák szerepelnek, amit átlagos főzőtudással is meg lehet valósítani egy átlagos konyhában. Szóval nem lesz szükség rá, hogy pármilliós thermomixet vásárolj, és a saigoni piacon keresgéld a felismerhetetlen zöldségek között a hozzávalókat. Egyszerű alapanyagok teljesen újszerű szereposztásban, Mautner Zsófi (Chili&Vanília) közérthető és profi tolmácsolásában. Csak úgy kedvcsinálóként egy interjú a szerzővel és a séffel. Decembertől egyébként várhatóan újraindulnak a rettentő népszerű Segal-vacsorák, ahol meg is kóstolhatod, mit tud a mester, ha igazán szabad kezet kap.

Ha meg szeretnéd nyerni, ezt kell tenned:

-csatlakozz Segal Viktor és a Világevő Facebook-oldalaihoz (mindkettőhöz)

-küldd el a vilagevo kukac gmail pont com emailcímre a kedvenc saját gasztrofotódat (itthon vagy külföldön, étteremben, piacon vagy főzés közben, stb.), a nevedet és a FB-profilod URl-jét!

Ilyen egyszerű.

Beküldési határidő: november 29. hétfő, este 20h!

A nyertest maga Segal Viktor húzza majd ki, és dedikálja is a könyvet a megadott névre azonnal, erről videó is készül a blogra. (És persze nagyon örülnénk, ha a nyertes majd küldene egy fotót arról, hogy sikerült az első próbafőzése a könyvből!)

-

A levélben legyen benne
-Saját név
-Facebook-profil címe (pl: facebook.com/profile.php?id=55555555 vagy facebook.com/kovacspista, ha van felhasználói neved)
-A név, akinek dedikáltatni szeretnéd
-Fotó

 

Az apróbetű:
A játékban való részvétellel a beküldő hozzájárul, hogy a Világevő blog felhasználja a beküldött fotóját a blogon és/vagy a Világevő Facebook-oldalon. A blog semmilyen jogi felelősséget nem vállal, a nyeremény készpénzre nem átváltható.

A nyereményjátékot támogatja a Nyerniakarok.hu nyereményjáték portál.
Amennyiben tetszik a nyereményjáték
szóljon hozzá, értékelje Ön is vagy küldje tovább ismerőseinek itt...

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr812458770

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Segal videóinterjú és sorsolás 2010.12.01. 13:38:28

Rengeten írtatok és küldtetek gasztrofotót a dedikált Segal Viktor szakácskönyvért folyó játékban, köszönöm a részvételt. Tegnap reggel, egy fantasztikus phó leves után, amit reggelire ettem a Bock Bisztróban, megindultunk Viktorral a tokaji hegyek fel...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oldalazó gnóm 2010.11.21. 02:22:35

kérdés: nagyon külföldről ér-e játszani ez esetben?

világevő · http://vilagevo.blog.hu 2010.11.21. 03:14:29

@oldalazó gnóm: persze, bármennyire külföldről ér játszani, de mondjuk a könyv eljuttatását nem vállalom, azaz azt neked kell megoldani, ha nyersz.

oldalazó gnóm 2010.11.21. 03:28:44

@világevő: ok, ha addig nem jársz erre (Szingapúr a világ egyik "legehetőbb" országa állítólag :) ), jövő nyáron úgyis hazalátogatok.

világevő · http://vilagevo.blog.hu 2010.11.21. 03:32:50

@oldalazó gnóm: ott még nem voltam, még az sem kizárt, hogy elviszem, ha nyersz, azt a könyéket nagyon szeretem!

oldalazó gnóm 2010.11.22. 03:34:55

@világevő: wow :) ha nem nyerek, akkor is szóljál, ha erre jársz :D azt jól látom, hogy a sorsolást nem befolyásolja, hogy a kép milyen minőségű? mert ha igen, akkor nem szerencsétlenkedek vizsgákra tanulás helyett a hosszas válogatással :D

captainbaluco · www.cbalu.com 2010.12.02. 11:51:04

hihetetlen. most mi van akkor???
süti beállítások módosítása