A júniusi európai döntőn a Kistücsök sous-chefje, Pohner Ádám és csapata képviseli hazánkat. Itt vannak a legfrissebb tudnivalók.
Új logója van a Bocuse d'Ornak!
Először is a versenyzők beosztása (naponként és konyhaboxonként), és a résztvevő országok listája:
Június 11.
1. Lengyelroszág
2. Belgium
3. Izland
4. MAGYARORSZÁG
5. Németország
6. Hollandia
7. Spanyolország
8. Franciaország
9. Svájc
10. Egyesült Királyság
Június 12.
1. Oroszország
2. Svédország
3. Horvátország
4. Finnország
5. Norvégia
6. Dánia
7. Olaszország
8. Bulgária
9. Észtország
10. Törökország
Szubjektív kommentár tőlem: "Újdonság, hogy nem valamelyik versenynap legvégefelé tálalhat a magyar csapat, így ez taktikailag is mást eredményezhet, eddig mindig cél volt a már fáadóban levő zsűri "felébresztése". Egyértelműen nem kedvez nekünk, hogy a legnagyobb favoritok közül a többség, szinte minden skandináv a második napon kerül sorra, így a zsűri vélhetően óvatosabb lesz az első napi pontokkal.
Így néz ki a Facebook esemény, nem kellemetlen emlékek ezek...
A versenytémák:
- Hím marhafilé Fassone Piemontese fajtából
- Rizs (Barraggia Biellese és Vercellese, Sant'Andrea fajta)
- borjúbríz
És a magyar versenyző, valamint commis-ja:
És így végződött a Budapesten megrendezett Bocuse d'Or Europe 2016-ban: