Van értelme kajaért beutazni a világot?
2014. szeptember 13. írta: világevő

Van értelme kajaért beutazni a világot?

Elég régóta várom már, idén végre tényleg bemutatják a filmet, amiben példaképeim szerepelnének, ha lennének ilyen szempontból példaképeim. Néhány igazán megszállott "világevő" mutatkozik be részletesebben is a filmben, igazi csemegének ígérkezik. Ők ugyanazt az egyértelmű igen választ adják a címben feltett kérdésre, mint én.

Például ő is:

aiste.jpg

Fotó: Luxeat

Itt van a trailer, amiből kiderül, kik is a szereplők (és felbukkanán pl az Arzak is, meg még pár olyan hely, ahol én is jártam): Andy Hayler, az egyetlen fickó a világon, aki minden 3 Michelin-csillagosban evett, Aiste Miseviciute, aki szupermodellből lett Luxeat, Katie Keiko, azaz K's Luxe Dining Table, akinél szerintem senki a világon nem eszik több tengeri sünt, Steve Plotnicki, aki nem csak csúcséttermeket kóstol és ír meg az Opinionated About DiningonPerm Paitayawat, aki mostanában kicsit belefáradni látszik a blogolásba sajnos. Elég különleges figurák, akik gyakran éles kritikákat is kiváltanak az emberekből, akik feltételezik, hogy csak hencegnek az élményeikkel. Miközben Aiste elég jól megvédi magát: ha vannak emberek, akik egy focimeccsért átrepülik a fél világot, akkor miért ne lehetne ezt ételért is megtenni?

Itt mesélnek a rendezők érdekes kérdésekről, megéri megnézni, akit izgat a film!

Ráadásul - elég stílszerűen - a világ egyik legjobb evővárosában, a baszkföldi San Sebastianban mutatják be a filmfesztiválon szeptember 22-én. Remélem sikerül elérni, hogy itthon is bemutasság mozikban, dolgozom rajta!

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr696694045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása