Ennél viccesebbet nem lehet vízben csinálni, de szárazon se nagyon! (videó)
2014. június 16. írta: világevő

Ennél viccesebbet nem lehet vízben csinálni, de szárazon se nagyon! (videó)

Nyilván te is láttad azt a videót, ami minden létező social media oldalon végigment: víz felett repkedő, delfinként ugráló emberek, akiknek a lábából erőteljes vízsugár lő ki, iszonyú látványos (hozzá gyengécske zene). Elég sok időt töltöttem vízben az életem során, 30 évnyi vízilabda és rengeteg tó-, tenger- és óceánparti nyaralás, de ennél még soha nem csináltam viccesebbet és izgalmasabbat. Kötelező kipróbálni! Fotók és videó.

IMG_6929-003.JPG

Alapvetően persze enni mentem Máltára idén is (lásd az ottani életképeimet, illetve néhány kedvenc kajaélményemről  a beszámolót), de egy kiadósabb jetskizés után - ami közben némi rezignáltsággal konstatáltam, hogy az iszonyatos tempójú száguldozás a hullámokon továbbra is rettenetesen jó dolog, pedig mennyire primitív és egysíkú - rájöttem, hogy sürgősen ki kell próbálnom a flyboardot is, ami nem adja meg a száguldozás élményét, de valami sokkal izgalmasabbat igen.

 És akkor mindez mozgóképen, úgy az igazi, na meg a videóban van egy kis okosság is: [HD!]

A további utazós-kajálós videóim itt lesznek elérhetők, érdemes feliratkozni!

Flyboard Malta
Többen is lehet egyszerre menni, nagyjából 15-30 perces meneteket lehet venni, én 35 percet mentem végül, az utolsó pillanatig óriási poén volt. Nagyjából 5-10 perc után már elég magabiztosan meg lehet állni rajta, de addig sincs gond az 'esésekkel', ugyanis a kellemes tengerbe pottyansz, nem is túl magasról és nem is feltétlenül hirtelen. Akinek nincs tériszonya, és jobb az egyensúlyérzéke, mint nekem, annak szerintem pár perc alatt megy. Életreszóló élmény!

Van egyébként Magyarországon is Flyboard, itt!

Máltai homár és nyúl, illetve életképek itt. Instagramon élő közvetítés, most épp Londonból, ma este Michelin-csillagos perui, holnap csillagos elegáns, csütörtökön Taste of London...

This post was brought to you as a result of the Blog Island Malta campaign, created and managed by iambassador in partnership with the Malta Tourism Authority and the support of Air Malta. Világevő maintains full editorial control of the content published on this site.

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr236303325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása