Ceviche még egyszer, így készíti egy Michelin-csillagos perui Budapesten
2015. február 27. írta: világevő

Ceviche még egyszer, így készíti egy Michelin-csillagos perui Budapesten

Elég izgalmas felkérést kaptam: kísérjem el a londoni Lima étterem Michelin-csillagos séfjét, Robert Ortizt a tévébe, hogy a cevichéről beszéljünk. Mivel ettem már a menüjét, és fantasztikus volt, na meg a "főnöke", a perui legenda Virgilio Martinez két éttermében is ettem már, nem volt kérdés, hogy vállalom-e a korai kelést. Itt az eredmény videón.

fem3.png

A perui cevichés élményeim hatására már írtam erről a nagyon egyszerű és különleges ételről (recepttel!), sőt, tévében "meg is főztem" már pár éve, így nyilván hagytam érvényesülni a profit.

És így néz ki készen:

Ez meg az arequipai verzió volt, itt van hozzá a recept:

IMG_5220-1.JPG

Itt meg egy programajánló a hétvégére!

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr567226311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.02.28. 12:45:59

felek a nyers haltpl, szusitol
ettem mar parszor, de n kerulom
ez van
de amugy pazar
egyek peruban meg londoban:)

világevő · http://vilagevo.blog.hu 2015.02.28. 13:14:17

@hagyma: :) tehát nem akarsz enni, de zavar, hogy nem lehet kapni? :)
Cevichét csinalni nem kell félned jó lesz!

NZperX 2015.02.28. 20:37:53

@hagyma: Valószínűleg világrekord 20 helyesírási hiba 5 mondatban, őszinte elismerésem, gyere máskor is! A hiánypótló, tartalmas hozzászólásért pedig külön riszpekt!