Mai gasztroinspiráció - a tavasz kimaxolása
2014. május 09. írta: világevő

Mai gasztroinspiráció - a tavasz kimaxolása

Ez volt az ebédem, ilyen finom spárgát még soha nem ettem, mint amit tegnap vettem a bécsi Naschmarkton, így nyersen maradt, még csak meg se pirítottam, pedig az is nagy kedvenc. Hozzá bárány (fartő a Mészársteakből), rozmaringgal, fokhagymával sütve, sózva, borsozva, kívülről körben töpörtyűsre sütve. Brutálisan jó.

sparga.JPG

Akit még érdekelnek inspiratív pillanatképeim, ételekről, alapanyagokról, futásról, csatlakozzon instagramon!
És elég izgalmas nyereményekért zajlik most játék nálam...

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr906143129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rambo13 2014.05.09. 15:57:19

ez gyönyörű!
a naschmarkton hihetelen milyen széles válaszétkban van spárga, aminek elég nagy része kishazánkból kerül oda...

világevő · http://vilagevo.blog.hu 2014.05.09. 16:15:45

@rambo13: köszi! igen, lenyűgöző a választék, ez amúgy épp burgenlandi és bio.

virtualdog 2014.05.10. 13:56:39

Szerintem kicsit túlzásba estél a színek erősítésével, ez a zöld már egészen radioaktív... :) De amúgy persze étvágygerjesztő, kipróbálnám.

világevő · http://vilagevo.blog.hu 2014.05.10. 15:07:07

@Borbíró Andris: ne is mondd, akkor ezért akadt ki a Geiger-Müller számláló!