Michelin-csillagos baromkodás
2013. február 26. írta: világevő

Michelin-csillagos baromkodás

Úgyse ússzuk meg a következő napokban (pesszimista jóslatok szerint hetekben) a Harlem Shake-et, akkor legalább nézzük Michelin-csillagos változatban:

A kommentben arra az érdeklődésre, hogy vajon ez megy-e minden csillagos konyhán, Anthony Martin, a chicagói Tru Restaurant séfje azt válaszolja: "Mr. Robuchontól tanultam a shake-et."

tru_harlem.png

Kíváncsian várom a Costes és az Onyx konyhájának pályaműveit...

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr385106962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.