Virágporos gasztroművészeti vetélkedő
2012. december 11. írta: világevő

Virágporos gasztroművészeti vetélkedő

Tegnap kipróbáltam a virágport panna cotta tetejére szórva. Engem eddig elkerültek a túl egészséges dolgok és egyrészt nagyon ízlett, másrészt gyorsan megbeszéltem a kedvenc mézeseimmel, a Kőteleki Kaptárral, hogy adjanak nyereményt egy gyors gasztroművészeti vetélkedőhöz. Az egyetlen feltétel, hogy a "festék" virágporból legyen, használható más élelmiszer is még kísérőként (például akár egy vajaskenyér "festővászonként"), de a főszereplő legyen a virágpor, és főleg ehető alaktrészek legyenek a képen. És persze a kreativitás, művészi összhatás és a humor a legfontosabb!

viragpor v4 565.jpg
Az alkotásról készült fotókat pedig a Kőteleki Kaptárral közösen fogjuk értékelni és a legjobbat kiválasztani.

A nyeremény: 2 x 2 tasak virágpor a Kőteleki Kaptártól (szerintem maga a termék is már egy műalkotás...)

Beküldési határidő: december 15. (szombat) éjfél

Beküldés: emailen vagy a Facebookon.

A nyeremény átvehető december 16-án a WAMP-on! (Ha ez nem megoldható, akkor találtok más megoldást majd.)

A Kőteleki Kaptár virágpor beszerezhető a Hajós utcai Deliben (VI. ker.) és a Húsoatikában (XI., Bartók Béla út), de persze lehet más virágporokkal is pályázni.

Lehet Van Gogh Napraforgók-parafrázis, vagy akár az Eiffel-torony, nyugodtan el lehet szállni kicsit!

A beküldők hozzájárulnak, hogy a pályaműveiket a Világevő és a Kőteleki Kaptár a neten (FB, weboldalak, stb) felhasználja. És elfogadják, hogy a zsűri döntése ellen nincs tiltakozás, sőt, örömmel és büszkén fogadják :)

Voltam velük tavaly pergetésen, készült is róla egy érdekes videó, itt látszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr454959370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.