Hogyan meneküljünk meg egy lavina elől?
2012. február 08. írta: világevő

Hogyan meneküljünk meg egy lavina elől?

Látszólag semmi köze a gasztronómiához a témának, épp csak annyi, hogy az egészen elképesztő felvétel készítőjével vacsoráztam a Flocons de Sel nevű két Michelin-csillagos étteremben tegnap este. Az étteremről írok bővebben is hamarosan, talán két hét múlva már három csillagja is lesz, de első körben gyorsan egy videó a vacsorapartneremtől, Stefan Laude-tól, amit a Youtube-on eddig 2.5 millió(!) néző látott! És meg is volt rá az okuk:

A srác életben maradt, ahogy az talán sejthető is :) És többek közt ilyeneket ettünk az étteremben a séfasztalnál:

Kíváncsi vagyok, ha valaki sejti-e, hogy ez mi lehet...

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr204075805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kkornel 2012.02.08. 08:33:25

v.milyen csokoládé?

nowy 2012.02.08. 08:42:40

fokhagymás abált szalonna ?
ja,még sem,azt én falatozgatom
amúgy nagyon hasonlít a Chartreuse-likőrből készült zöld parféra,csak más a színe

fogash 2012.02.08. 13:34:16

egy darab padlófilc vízcseppekkel?

Jokerpofa 2012.02.08. 17:36:03

ez volt a kreatív hobby boltban. :D

kvadrillio 2012.02.09. 13:08:36

Első ránézésre: beesett az eső !
Másodikra: UNDORMÁNY.

de mégis inkább az első...:O)

kvadrillio 2012.02.09. 13:11:45

azéééé az alatta lévő konyhai dörzsikendő színe teccik ! :)

kvadrillio 2012.02.09. 13:13:51

a felső körből meg valószínűleg EGY BÉBI PRONTOSZAURUSZ LÓG KI.....:D

avissi 2012.02.11. 19:47:48

Nagyon szép, de mi ez?