Utolsó kommentek:

Before · http://azbeszt.blog.hu 2018.06.23. 18:56:36

Nagyon jól néz ki.
Hol mérik azt a maghőt? A mellben, vagy a májban? És mennyit?

Bejegyzés: A legtutibb vasárnapi ebéd Budapesten

martineden 2018.06.23. 17:44:07

Nagyon guszta, jol nez ki.A video keszitoje viszont legalabb 2 fekete pontot erdemel.A borzalmasan hangos zongora zajatol semmit nem erteni a beszedbol.

Bejegyzés: A legtutibb vasárnapi ebéd Budapesten

kék madár 2018.06.23. 07:33:44

Anthony Bordainnek volt egy jo epizodja Redzepivel, erdemes megnezni

Bejegyzés: Ennél valódibb 3 Michelin-csillagos nem létezik!

ejmama 2018.06.20. 20:14:42

@világevő:
Szekszárd/ HeimannBirtok/ Ági
Mostanra érnek be, kicsit ugyan zöldesek, de nagyon ízletesek. Eperdzsembe is tettem, isteni lett tőle.

Bejegyzés: Itt a spárgaszezon, de mit csináljak belőle? Ezt!

világevő · http://vilagevo.blog.hu 2018.06.20. 08:51:36

@ejmama: nagyon örülök, hogy bejött! az elég menő, ha saját citromfád van, merre?

Bejegyzés: Itt a spárgaszezon, de mit csináljak belőle? Ezt!

ejmama 2018.06.20. 07:47:51

Isteni a tészta! Én a citromfámról származó citromom húsát kockáztam bele, sáfrány is volt, de jóuram kedvére néhány szeletke sonkát is sütöttem a tetejére. Az egészséges mivolta ugyan csökkent, de ez a sós- enyhén füstölt íz remek kombinációt alkot a könnyed citromos - spárgás világgal. Ezt beveszem a családi receptgyűjteménybe!

Bejegyzés: Itt a spárgaszezon, de mit csináljak belőle? Ezt!

wrstjnethn 2018.06.14. 10:19:49

@világevő: köszi, a mártást én is felfogtam, a másodlagos folyásra kérdeztem rá.

Bejegyzés: Íme a magyar Bocuse d'Or csapat tálalása testközelből, rengeteg fotóval

világevő · http://vilagevo.blog.hu 2018.06.14. 10:15:47

@wrstjnethn: az egy mártás, amit tálaláskor tesznek oda, szoktak ilyet nagyon elegáns éttermekben is, direkt már a vendég előtt kerül oda, hogy ne folyjon szét, mire odaér a tányér. Vagy arra a vékonyabb is patakocskára gondoltál mellette? Az szerintem véletlen, ez ugye már egy állott tányér volt, fotózás után ért vissza, a zsűrihez friss megy, ott vélhetően nem volt gond.

Bejegyzés: Íme a magyar Bocuse d'Or csapat tálalása testközelből, rengeteg fotóval

világevő · http://vilagevo.blog.hu 2018.06.14. 10:12:05

@Kelly és a szexi dög: :) nem csak a díjat, magát a díjátadót is megette valaki!

@Csepp a tengeriben: végülis 5 és fél óra elég az elkészítéséhez egy tökéletesen felszerelt konyhában, 2 segítővel :)

Bejegyzés: Bejutottunk a lyoni világdöntőbe!

wrstjnethn 2018.06.13. 18:28:50

Csak egy amatőr kérdés, a zöldség tálon a zöld paca melletti zöld átlátszó folyás szándékos volt? De most komolyan, nem kötözködök.

Bejegyzés: Íme a magyar Bocuse d'Or csapat tálalása testközelből, rengeteg fotóval

Csepp a tengeriben · http://www.vasalobolt.hu 2018.06.13. 08:31:21

Enni mindig szerettem és ez látszik is rajtam. Pláne ha az finom is volt. Most mehetek keresni a győztes receptjét

Bejegyzés: Bejutottunk a lyoni világdöntőbe!

Kelly és a szexi dög 2018.06.12. 20:42:07

Hú de szuper! - már csak az a kérdés, a legjobb húsos tálnak járó különdíjat ki vitte el? :)

Bejegyzés: Bejutottunk a lyoni világdöntőbe!

Savior 2018.06.12. 11:27:17

@wrstjnethn: valószínűleg nem az, legalábbis András erre nem tett megjegyzést, míg pl. a millefeuille-re igen. Egyébként sajnos a jó kenyér errefelé se gyakori :(

Világevő: ha már említetted az allergiáit, amin úrrá kellett lennie, akkor engem pl. érdekelne, hogy milyen étrenddel is érte ezt el, illetve, hogy ez hogy jelenik meg az étlapon. Vagy egyszerűen nem használ X alapanyagot?

Bejegyzés: Egy séf, aki az ételallergiái miatt inkább jogászkarriert futott be. Aztán mégis csinált egy csúcséttermet.

bontottcsirke 2018.06.12. 08:10:44

Hajrá, fiúk!

Habár nekem 2 trend nem jön be;az egyik ezek a habok, a másik, a fekete tintával színezett cuccok. Remélem hamarosan kimennek a divatból.

Bejegyzés: Íme a magyar Bocuse d'Or csapat tálalása testközelből, rengeteg fotóval