Van egy mozifilm, ami Világevőkről szól
2017. augusztus 24. írta: világevő

Van egy mozifilm, ami Világevőkről szól

A Világevő olvasói pedig most nagyon olcsón megnézhetik.

vilagevok.png

[Kis személyes kitérő, a filmnézéshez a link lent]
Visszakerestem, még 4 éve írtam először a filmről, amikor rábukkantam. Azóta elég sok étel lefolyt a garatomon, a film helyszíneiből is sok helyre elvetődtem, többek közt a Nomába, a felejthetetlen hotelbe a Kacura folyó partján Arasijamában, ahova Aiste érkezik a filmben (erről még nem írtam), vagy a Fävikenbe (erről se), a Geraniumba, a Flocons de Selbe, Eleven Madison Parkba, stb, és a szereplők többségével is össezbarátkoztam, nyilván komoly közös evések közepette. Andy Haylert és Aiste Miseviciutét sikerült Budapestre is elcsábítanom, sőt, a mozifilm premierjén beszélgettem is velük nyilvánosan, ugyanis a filmforgalmazó megkért, hogy a blogok nevét használhasság a film magyar címeként, így lett Világevők. Steve Plotnickit még nem sikerült meggyőznöm, de előbb-utóbb az is összejön, sajnos ne igazán kíváncsi Közép-Európára, amihez persze van egy elmélete is, ahogy általában mindenről nagyon erőteljes véleménye van.

Pár fotóm a fent említett Hoshinoya Kyotóból és a Fäviknekből:

Na és akkor a lényeg:

A következő linke, a 'vilagevo' jelszó beírásával most mindössze 1 dolláért megnézhető a teljes film, magyar felirattal!

https://vimeo.com/ondemand/vilagevok

[Nem tudom pontosan meddig tart az akció, de minimum 4-5 napig még.]

Bár nem hibátlan a film, de egyrészt tele van tényleg nagyon fantasztikus éttermekkel, másrészt szerintem kellően távolságtartó és kritikus is a szereplőkkel szemben, nem hallgatja el azt az értelmezést sem, hogy esetleg a világevés egy teljesen idiotisztikus életforma.

Jó szórakozást!

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr6912771450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása