Konyhakiállítás: programok és nyertesek
2017. március 01. írta: világevő

Konyhakiállítás: programok és nyertesek

Mindjárt hétvége, ideje kicsit bemutatni, hogy mik is lesznek a legizgalmasabb programok szerintem a Konyhakiállításon, na meg van 5 győztes is, akik páros belépőt nyertek a játékon.

kk2017.jpg

A nyertesek előtt jöjjön egy kis szbjektív válogatás a rengeteg programból (itt látszik az összes program.):

pritz.jpg

A Gastrock című rock 'n' roll receptkönyv szerzői, Fábián Anita és Pritz Péter "Gastrockerek banánlevese Aerosmith módra" címmel fog banánlevest készíteni az Aerosmith Permanent Vacation című lemezére, mert az életben egy valami örök: a vakáció.

gianni-portre_2016-08-17_0207_szines.jpg

És Ginnai is itt lesz: a téma: "Non solo pasta", vagyis nem csak tészta és gnocchit, magyarosan krumpli nudlit fog készíteni. Az elsőtől az utolsó fázisig bemutatja a gnocchi készítés fortélyait, beszél majd a történetéről, saját sztorikat is biztosan említ majd, igazi Giannis műsor lesz. 

img_0550.JPG

És persze a legnagyobb szenzáció :) a fantasztikus Bíró-Jókuti páros Bocuse d'Oros hangulatban fogja majd hazai csirkéből bemutatni, hogy nem csak a bresse-i csirkéből lehet nagyon finomat főzni, miközben - szokás szerint - okoskodunk és megpróbálunk viccesek is lenni: csirkéről, Bocuse d'Orról, főzésről.

Természetesen szinte minden program kóstolóval zárul!

Ezen túl pedig ott van még persze a Konyhakiállítás összes kiállítója, rengeteg újdonsággal, látványosan modern vagy akár klasszikus megoldásokkal!

És ők a nyertesek, emailben küldök legkésőbb holnap részletes infót a nyeremény átvételéről:

Dr. Regdon Titanilla, Csite Norbert, Kóródi Károly, Medics Alexandra, Hornok Erika.

Köszönöm mindenkinek a játékot!

A Konyhakiállítással kooperációban készült.

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr4412304041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása