JÁTÉK: Nyerj egy burgert és egy whiskeykoktélt!
2016. december 09. írta: világevő

JÁTÉK: Nyerj egy burgert és egy whiskeykoktélt!

Csak pár hónapig készülnek a város közepén egy jubiláló whiskeymárka teljes szortimentjéből a különleges koktélok.

img_1081.jpg

Nem egy szokványos bár nyitott a Szervita téren, hanem az éppen 150 éves Jack Daniel's bemutató pop up bárja, ahol a whiskey rajongói gyakorlatilag a teljes kínálatot végig tudják kóstolni, beleértve az évfordulóra készülő limitált szériás különlegességeket is. A bár annyiban is különleges, hogy nem csak kóstolgatási helyszín, hanem igyekszik a brand történetét és a whiskey készítésének pár titkát is bemutatni, sőt, még az is kiderül, hogy kit is rejt a JD monogram. Azaz akár egyedül is érdemes lehet odalátogatni, nem kell a pultnál magányosan üldögélni, hanem simán el lehet mondjuk kortyolgatás közben virtuálisan kirándulni a cég születési helyére, amit most nem árulok el, mert akkor túl könnyű a játék :)

A koktélválaszték kifejezetten komoly, így aki nem csak okosodni akar, elég széles választék áll rendelkezésre. Én kétfélét kóstoltam, vannak kifejezetten édesebb, gyümölcsösebb, általában a nők által kedvelt változatok is, mint például a madártejes vagy a málnás, de maradtam a markánsabb ízeknél. 

Ez itt egy Gentleman Mule (Jack Daniel's Gentleman Jack, friss lime és gyömbérsör): 

Ez pedig egy Single Sour, ami a perui pisco (a helyi törkölypálinka) sour mintájára készül: tojásfehérjehabbal és citromlével, ezúttal a Jack Daniel's Single Barrelből:

img_1095.jpg

Mindkét koktélt kifejezetten izgalmas ízvilág jellemzi, üdítő, frissítő, erősen citrusos ízek, de azért a whiskey is érvényesül benne jócskán, viszont olyanoknak is ajánlható, akik első kicsit ódzkodnának ettől az italtól.

És a JÁTÉK:

A kérdés: Melyik városban készítik a kezdetektől a legendás Jack Daniel’s whiskey-t?

Nyeremény: egy tetszőleges burger és egy whiskey, vagy whiskeykoktél a Jack Daniel’s 150 Pop Up Barban

 

A megfejtéseket kizárólag emailben várom (vilagevo@gmail.com) hétfő délig! Legyen a tárgymező az, hogy 'JD', a levélben pedig - a válaszon kívül - a neved és a telefonszámod.
(a győztest emailben értesítem kedden, a helyszínen veheti majd át a nyereményét, ennek módjáról is megkapja a részletes infót). 

Ez például a giant burger...

img_1065.jpg

A Jack Daniel's-el kooperációban készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr6612037483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása