JÁTÉK! Adam Richman ismét az ételek nyomában
2016. november 13. írta: világevő

JÁTÉK! Adam Richman ismét az ételek nyomában

poszthoz_image.jpg

Adam Richman, a Fald fel Amerikát! műsorvezetője visszatér a képernyőre. A Food Network tévécsatornán kedd esténként titkos éttermeket kutat fel az „Ételek nyomában” sorozatban. Ezúttal tehát nem a nagy adagokat, hanem a különleges fogásokat és a kevesek által ismert, egyedi vendéglőket cserkészi be. Válaszolj kommentben az ehhez tartozó Facebook posztra és nyerd meg a 3 ajándék egyikét!

blogbejegyzeshez_kep_2.jpg

Kérdés:

Az alábbiak közül Te melyiket próbálnád ki legszívesebben?

A, szarvasgomba egy magánnyomozó irodának álcázott étteremben Londonban

B, fűszeres grill bárányhús egy barlangban Mexikóban

C, citromfüves sertéshús egy lakótelepi ház titkos kertjében Vietnamban

D, töltött-göngyölt malachús egy vendéglőben egy eldugott olasz faluban

A válaszadók közt kisorsolunk egy fődíjat: az Ape Regina olasz étterem ajándékutalványát 2 fő részére (korlátlan étel fogyasztás!) 12 000 forint értékében.
Illetve két Food Network ajándékcsomagot, benne vásárlási utalvány, Adam Richman legújabb szakácskönyve (angol nyelvű, Adam autogramjával) és “Ételek nyomában” kötény.

A válaszokat november 15. kedd éjfélig várjuk kizárólag a Facebookon. Elég, ha csak a válaszod betűjelét kommenteled. Eredményhirdetés csütörtökön a Világevő Facebook-oldalon, a sorsolást a Szervező, a Momentum Kft. végzi.

Ha kíváncsiak vagytok a fent említett ételekre és az érdekes, rejtett éttermekre, kövessétek nyomon Adamet a Food Networkön keddenként 20h-tól (ismétlés szombatonként 19h-kor)!

Játékszabályzat

A játék a Food Networkkel kooperációban készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr3411957049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása