Programajánló: vidd haza a konyhádat!
2015. február 17. írta: világevő

Programajánló: vidd haza a konyhádat!

Idén is egy helyre gyűlnek össze azok, akik szeretnének a konyhabútorok, -felszerelések, -gépek témájában alaposan tájékozódni, ráadásul úgy, hogy ki is próbálhatják, nem csak katalógusban nézelődhetnek. És még nyerni is lehet belépőket rá hamarosan!

konyhakiallitas2.jpg

Készült a Konyhakiállítással kooperációban.

Persze nem rossz dolog a bútorkatalógusok lapozgatása sem, amikor az ember új konyhát tervez, de azért ez az a műfaj, ahol pótolhatatlan értéke van annak, ha élőben is meg lehet nézni, hogy is néz ki az adott bútor, mekkora, milyen a fénye, a tapintása, a fa erezete tényleg valódinak hat-e, a fényes munkalapra milyen érzés rátámaszkodni, hogy nyílnak a fiókok és a szekrények, mennyire praktikus a tároló, van-e értelme a rejtett világításnak és passzol-e színben az egész a kedvenc öntöttvas lábasomhoz. Na meg hol tartanak a trendek a konyhagépeknél, milyen a fogásuk, és mit művelnek velük a szakértők a gyakorlatban. Erre mind tökéletesen alkalmas a Konyhakiállítás, de még ennél többre is, én például mindig végignézem a kiegészítők között a serpenyőkínálatot is, mert serpenyőfétisem (is) van, de ez maradjon köztünk.

Itt vannak a legfontosabb infók:

2015. február 27 - március 1.
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Cím: 1143 Budapest, Stefánia út 2.
Nyitva: Minden nap 10-18 óráig
Weboldal
Facebook-esemény

A héten indul még egy játék, 5 x 2 belépőt lehet nyerni a Konyhakiállításra, és írok még az ott levő programokról is részletesen! És már el is indult még egy játék: 2 x 2 francia vacsora a tét!

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr187182195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása