A pesti zsivány feldobja a show-t és a legszebb magyar fotók a Bocuse d'Orról
2015. február 02. írta: világevő

A pesti zsivány feldobja a show-t és a legszebb magyar fotók a Bocuse d'Orról

A címet nem én adtam, hanem a fotós, Bakcsy Árpád, akit megkértem, hogy dokumentálja a trollkodásomat a világ legkomolyabb szakácsversenyén Lyonban. Ezen kívül itt vannak a legszebb hivatalos fotók is a magyar szereplésről, főleg Molnár Gábor ünnepléséről.

_jef1122.jpg

Nézzük először az ünneplést, a 13. helyen végzett magyar csapat ekkor még nem ismeri a végeredményt, csak annyit, hogy mi nyertük a legjobb poszter díját! Bónuszként pedig a hivatalos képek a magyar versenyételekről.

És ugyanaz mozgóképen:

Ez pedig már a trollkodás. Amikor megláttam, hogy a nagyon jó arc műsorvezető, Vincent Ferniot a japán konyhabox előtt hajlandó felvenni például a japánok szurkolói pólóját, egyből bevillant, hogy nekünk még egy kicst feltűnőbb szurkolói kiegészítőnk van, egy elég különleges sapka. Felrohantam a lelátóra, ahol Csapody Balázs, vezérszurkoló (civilben a Kistücsök vendéglőse) azonnal értette, hogy mit kiabálok neki, és gyorsan kerített nekem egy magyar sapkát, mégiscsak nagy lehetőség ez arra, hogy biztosan észrevegye mindenki, hogy kelen vagyunk.

image_39.jpg

Rohantam vissza a boxokhoz, mert már a magyar boxhoz közelített a két műsorvezető, viszont a biztonsági őröket még ki kellett játszanom, mert ők megtisztították előttük a terepet, kiterelve mindenkit, hogy elférjenek ők is, meg a kísérő stáb is. Szerencsére egyikükkel már az előző versenyeken is volt némi kapcsolatom, kifejezetten szimpatikusan viselkedett mindig, idén is simán felengedett egy elzárt részre, amikor megkértem, szóval nála volt esélyem mégis csak odakerülni a műsorvezetőkhöz és átadni Vincent-nak a csodálatos sapkát. 

Bakcsy Árpi fotói:

Aki némi vonakodás és kétségbeesés után elfogadta a kihívást, fel is vette, bár nem mulasztotta el megjegyezni, hogy ennél idiótább sapkát még soha nem látott, annyira traumatikus élménynek bizonyult, hogy ezt órákkal később is megemlítette még. De azért persze szelfizett is egyet, érdekes lenne megtalálni ennek az eredményét, ha kitette valahova.

image_29.jpg

Az akció videón, a végén látszik a jóarc biztonsági őr:

Itt vannak az előzmények, az élő közvetítésem Lyonból

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr857134545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kóstoll-óó 2015.02.02. 22:08:28

Élmény nézni,olvasni, ott lenni...

Gazsi bácsi lótetű 2015.02.06. 13:58:49

Le a kalappal a magyar csapat előtt. És még mélyebb tisztelet a magyar szurkolóknak. Ezúton szeretnék jelentkezni a következő versenyre segédszurkolónak-vízhordó szamárnak-ruhatáros néninek-kameraálványnak-bárminek csak ott legyek...
süti beállítások módosítása