Sok kicsi - 3 óra 3 kedvenc fogás
2014. november 20. írta: világevő

Sok kicsi - 3 óra 3 kedvenc fogás

Idén is megindult a sok kicsi, az egyik legkedvesebb jótékonysági akció, amiben egy halom izgalmas gasztroajándékból lehet válogatni a jótékonyságért.

zoldfenyo[1].JPG

A felajánlásom idén egyszerűen hangzik, de garantálom, hogy érdekes és élvezetes lesz:

3 óra 3 kedvenc fogás - budapesti gasztrotúra a Világevővel

Természetesen egyeztetjük majd az időpontot a nyertessel, és rengeteg sztorit, bepillantást is kap majd a kulisszák mögé is, nem csak verbálisan...

Ez lesz a negyedik év, hogy részt vehetek a jótékonysági gyűjtésükben, szerintem fantasztikus kezdeményezés! Blogger- és céges felajánlások vannak idén is, még csak most kerülnek fel a 'táblára' a jobbnál-jobb lehetőségek. Szerintem a menet nagyjából már ismerős lehet, ha esetleg nem, akkor itt utána lehet olvasni. Amit még fontos tudni, hogy idén egy szegedi alapítványnak mennek a bevételek, az Egy Ebéd Egy Esélyen keresztül rászoruló gyerekeknek segítesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr466917857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása