Mitől jó a disznótoros, mi a tökéletes kolbász titka?
2013. december 15. írta: világevő

Mitől jó a disznótoros, mi a tökéletes kolbász titka?

Ebből a videóból mindez kiderül, na és még egy kicsit több is. Készült vasárnap délután a Bock Buda teraszán és konyháján, a két séf, Bíró Lajos és Varju Viktor főszereplésével. Még az se marad titok, hogy magasabb vagyok Lajosnál...

2013-12-15.jpg

Íme: (HD-felbontásban is nézhető)

És persze lesz még majd szó az említett vietnami disznóvágásról is, ott is fotóztam, videóztam.

Ha valakinek kimaradt volna, a TOP7 legjobb karácsonyi gasztroajándékot itt találja.

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

http://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr305694020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

BigPi 2013.12.16. 18:22:06

A végén a hurkazsírra feltett zöldséghez céklát tettek, vagy abált vért?

A másik. A hurkába való só aránya mindig attól függ, hogy mennyi színhúst adunk még hozzá pluszban. Minél több van benne, annál jobban el lehet menni 1,5%-ig, minél kevesebb annál inkább 0,5%-hoz kel közelíteni.
A 2% el nem tudom képzelni, hogy honnan jött. Az iszonyat sós lehetett.

világevő · http://vilagevo.blog.hu 2013.12.16. 18:45:40

@BigPi: vért! (volt még benne paprika-paradicsom, fokhagyma, hagyma, só, bors, piros paprika)

bonebear · http://cinca.blog.hu 2013.12.16. 22:21:16

És mennyibe kerül ez a kis adag előétel?

Tetszett a bejegyzés? Kövesd az oldalt!

blog.hu