Ettél már Michelin-csillagos étterem konyháján? Costes + Világevő = jótékonyság
2013. november 24. írta: világevő

Ettél már Michelin-csillagos étterem konyháján? Costes + Világevő = jótékonyság

Van egy ezresed egy Michelin-csillagos ebédre? Ez annál sokkal több, olyan lehetőség ez, ami még a leggazdagabbak számára sem elérhető, egy tényleg exkluzív konyhai gasztrokaland az ország első Michelin-csillagos éttermében, a(z ideiglenes) séfasztalnál, ami minden étteremben a legmenőbb hely, mert onnan megfigyelhető a konyhai munka, de itt még ennél is többről van szó, konyhabejárás különleges idegenvezetőkkel, kis közös főzőcske a csillagos séffel és persze jó ebéd, borkísérettel, két főre. És nem kell hozzá más, csak egy kicsit jótékonykodni, meg persze egy kis mázli.

VKF_0663.jpg

Idén már harmadik éve ér az a megtiszteltetés, hogy meghívnak felajánlónak a sok kicsi jótékonysági nyereményjátékba, és annak még jobban örülök, hogy a Costes Restauranttal csapatban olyan erős felajánlást tudtunk eddig is, és most is tenni, ami rettentő népszerű, azaz sok-sok pénzt hoz a kedvezményezettnek. Ugyanis minden befolyó pénz jótékony célokra megy, idén az Ételt az Életért alapítvány a címzett, ők kapják karácsonyi ajándékként a december első felében befolyó összeget. Tulajdonképpen egy tomboláról van szó, 1000 forintos sorsjegyeket lehet vásárolni, meghatározhatod, hogy melyik nyeremény(eke)t szeretnéd megnyerni velük, és a végén nyilvános soroláson derül ki, hogy ki kapja a nyereményt. Azaz akár már ezer forintért is van esély megszerezni ezt a felajánlást (vagy bármelyik másikat), persze növeli az esélyt, ha több jegyet is veszel, hiszen annyiszor kerül a neved a kalapba. Most még a felajánlások ismertetése zajlik, december 1-től lehet majd tombolajegyet vásárolni!

Ilyen ételek voltak tavaly:

A nyeremény pedig, amit a Costes-szel közösen kínál fel a Világevő a következő: 

Két főre szóló különleges konyhai kaland és ebéd az első magyar Michelin-csillagos étteremben, a Costes-ben Miguel Vieirával és a Világevővel
A nyertes alaposan körülnézhet a luxusétterem vendégektől elzárt részén a konyhában, a raktárakban, a hűtőkben az idegenvezető páros ehhez a Michelin-csillagos séf, Miguel Vieira és én. Ezután pedig - igény esetén egy kis közös főzés - majd borokkal kísért ebéd következik az idegenvezetőkkel a konyhában kialakított különleges, ideiglenes séfasztalnál, ahol minden kérdésre megpróbálunk válaszolni.
(Miguel angolul, portugálul, franciául és spanyolul egészen biztosan tud, de tudok tolmácsolni, ha szükséges)
Az ebédre egy közösen előre egyeztett időpontban kerül majd sor.

Itt elérhető az összes felajánlás leírása (bővül a lista még pár napig továbbiakkal), itt pedig egészen részletesen is elolvasható a játék menete és minden fontos részlet, a fentiekben én csak egy rövidített és egyszerűsített összefoglalást próbáltam adni.

Itt pedig meg lehet nézni, hogy milyen is volt ez a tavalyi nyerteseknél.

Ha segítesz terjeszteni az akciót, akkor még több pénz folyik be = még több rászoruló kaphat ingyen ételt. Köszönöm.

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr195652584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

virtualdog 2013.11.24. 11:18:20

Aztamindenit! Ez azért hatalmas érzés lehet... :D

Csak én vagyok béna, vagy még tényleg nem lehet tombolajegyet vásárolni?

világevő · http://vilagevo.blog.hu 2013.11.24. 11:29:05

@Borbíró Andris: tényleg nagyon különleges élmény! nem vagy béna, csak december 1-től indul a vásárlás!
(köszi, bele is írtam a posztba, hogy egyértelmű legyen.)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2013.11.24. 12:09:16

@világevő: És hol lehet majd ilyen sorsjegyet venni?

Valóraváltógép 2013.11.24. 18:04:50

Ebéd: 1000 Ft
Alapanyag ráfordítás: cca. 12 Ft
Az érzés: megfizethetetlen.
süti beállítások módosítása