sok kicsi, a Costes és a Világevő
2011. november 27. írta: világevő

sok kicsi, a Costes és a Világevő

Eddig is nagy szimpátiával figyeltem a sok kicsi tevékenységét, és igyekeztem őket segíteni, ha lehetőség adódott, ezért idén nyilván azonnal nagy örömmel igent mondtam a felkérésre, hogy csatlakozzak a tisztán jótékonysági kezdeményezéshez.

A dolog lényege, hogy az alapítvány által kiválasztott kedvezményezett kapja az általad felkínált összeget, viszont sorsjegyek is járnak érte, amivel a 15 blogger és 15 céges felajánlásból van esélyed nyerni izgalmas gasztronyereményeket. (Minden részlet itt megtalálható.)

A Világevő és a Costes étterem által felkínált nyeremény: Két főre szóló különleges konyhai kaland és ebéd az első magyar Michelin-csillagos étteremben, a Costes-ben Miguel Vieirával és a Világevővel
A nyertes alaposan körülnézhet a luxusétterem vendégektől elzárt részén a konyhában az idegenvezető páros ehhez a Michelin-csillagos séf, Miguel Vieira és én. Ezután pedig egy ebéd következik az idegenvezetőkkel, ahol minden kérdésre megpróbálunk válaszolni.
(Miguel angolul, portugálul, franciául és spanyolul egészen biztosan tud, de tudok tolmácsolni, ha szükséges)

 

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr63403260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása