A nagy lyoni kaland - megérkezés képekben
2011. szeptember 19. írta: világevő

A nagy lyoni kaland - megérkezés képekben

Korai kelés és kemény nap vár rám holnap (ma) a Bocuse Intézetben, az első napon, de azért röviden és gyorsan egy kis beszámoló. Délután megérkeztem Lyonba, gyönyörű őszi idő fogadott, jártam már itt télen is, nyár végén is, de talán az ősz passzol a legjobban ehhez a városhoz, ami amellett, hogy a gasztronómia fő- és szülővárosa, nagyon szép is. Elfoglaltam a szállást, ami bőven túlszárnyalja a várakozásaimat, az Intézettől két perc sétányira egy néhány szobás vendégház l'orangerie nevű szobája, csodálatos kilátással a parkra, és meglehetősen romantikus enteriőrrel. granturizmó!: IMG 2608

Egyeztettem gyorsan, hogy mikorra kérem a reggelit, aztán irány a város, a szakácspápa, Paul Bocuse gasztronómiai étterme után elsőként megnyitott bisztrója, a Le Nord volt a cél az első vacsorán.

Reggel 7-kor kelés, 8:15-kor jelenés az Intézetben, kezdődik a nagy lyoni kaland!

Csatlakozz a Facebook-oldalamhoz!

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr203237297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BraviaBoy 2011.09.19. 20:26:42

Hmmm... Ínycsiklandozó képek, várjuk a beszámolókat! :))

Lacusru 2011.09.19. 21:58:56

WoW :-) Wellcome at Lyon!
Bízom benne, hogy nem csak Neked, de az egész magyar szakácstársadalomnak a hasznára fog válni a tanulmányi utad. Kivétel azok az öntelt, beképzelt, stb. urak, akiknek már senki sem tud újat mutatni/mondani.

Isszom szavaidat továbbra is... és engem személy szerint majd meg öl a kíváncsiság is :-)

világevő · http://vilagevo.blog.hu 2011.09.20. 17:39:29

@BraviaBoy: @Lacusru: köszi szépen, igyekszem! :)
azért szerencsére a magyar szakácstársadalomban vannak már rengetegen, akik nagyon magas színvonalon vannak!

Lacusru 2011.09.21. 22:54:47

Szokatlan ez a csend :-) remélem minden rendben, és nem folytattad az öncsonkítást!

Jut eszembe, mérlegelés nem volt érkezéskor? Egy ilyen tanfolyam gondolom jár némi evéssel :-) de ha más nem, a város sajátosságából kifolyólag elég nehéz lehet megállni, hogy ne egyen az ember...
süti beállítások módosítása